AYDIN TİCARET BORSASI BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Vizyon: Merkezimizde bulunan özel yetenekli öğrencileri, millî, ahlâkî ve evrensel değerlerle geleceğe yön veren, özgün bireyler olarak yetiştiren saygın, lider ve model bir Bilim Sanat Merkezi olmak.

Misyon: Ülkemiz ve tüm dünya geleceği için değerli birer kaynak olan, ilimizin kırsal kesimlerinde de keşfedilmeyi bekleyen özel yetenekli öğrencileri, sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yaparak, ihtiyaç duyulan bilim ve sanat insanları olarak yetiştirmek için onların bu özel yeteneklerini en üst düzeye taşımaları hususunda yol göstermek; bu doğrultuda onları, öncelikle millî ve ahlakî değerlerimizin farkında olan, Enderun ve Ahilik öğretisi, bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üreten, problem çözen ve geleceğe yön veren bireyler olarak yetiştirirken toplumun ekonomik, kültürel ve sanatsal kalkınmasına bilinçli bir şekilde katkıda bulunmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40 / 19:40
Isınma: Merkezi Sistem Klima
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2015-2016 dönemi Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2016-2017 dönemi Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2016-2017 dönemi Tübitak 4004 Doğa ve Bilim Okulları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Programı K1

WEB - https://aydintbbilsem.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ÇİNE CAD. BİLİM VE SANAT MERKEZİ SİTESİ AYDIN TICARET BORSASI BILIM VE SANAT MERKEZI BLOK NO: 38 EFELER / AYDIN

Öğretim Şekli :Sabah-Öğlen-Akşam

Yerleşim Yeri - Efeler/Aydın

Ulaşım Şehiriçi Özel Halk Otobüslerinden 12 Numara Kurum Önünden Geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz İl merkezinde yer almaktadır.