Erasmus+ Projemizin Portekiz Hareketliliği İçin Başvuru Yapan Öğrencilerimize Duyuru!

10.10.2023 179

Başvuru yapan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.Proje Ekibimiz tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 5-11 Kasim 2023 tarihleri arasında Portekiz'de gerçekleştirilecek olan  “Sürdürülebilir Yaşamı Kavrama,Hedef 13” konulu kısa dönemli öğrenci grupları değişimi hareketliliğimize seçilen ögrencilerimiz:

-Ec***m Ma****n

-Ef***n Ef***e Du*****n

-Ec****n Ak*****n

-Ce****n Ak****n

-Ya***z Ku*****y Er*****n

Seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.Projemizle ilgili yapılacak çalışmalar konusunda yapacağımız planlama toplantısının duyurusunu 13 Ekim Cuma gününe kadar paylaşacağız.

We Are Changemakers Proje Ekibi.

Adres:
FATİH MAH. ÇİNE CAD. BİLİM VE SANAT MERKEZİ SİTESİ AYDIN TICARET BORSASI BILIM VE SANAT MERKEZI BLOK NO: 38 EFELER / AYDIN